Partner Elektrik Grupa - Logotip

PARTNER ELEKTRIK GRUPA

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to LinkedIn

Image

U sklopu nekoliko većih grupacija i građevinskih tvrtki, elektroinstalaterske radove obavljamo od 1999., a konačnim izdvajanjem od istih, osnivamo samostalnu tvrtku te poslujemo pod nazivom PARTNER ELEKTRIK GRUPA od 2011.

Svojim višegodišnjim iskustvom, te mnogobrojnim uspješno završenim projektima, u mogućnosti smo odgovoriti svim zahtjevima investitora, kako opsegom, tako i zahtjevnošću potencijalnih projekta, a iz područja naše osnovne elektroinstalaterske djelatnosti.

Stalnim ulaganjem u naše djelatnike i njihovo usavršavanje, kao i ulaganjem u samu tvrtku ( alati, mehanizacija, proizvodni procesi), visokokvalitetno obavljamo kompletno sve elektroinstalaterske radove. Iz opsega djelatnosti izdvajamo samo jedan dio slijedećih radova:

  • radovi u elektroinstalacijama jake i slabe struje
  • radovi u području KNX/EIB sustava
  • radovi u području DTK instalacija
  • radovi na kompjutersko/telefonskim mrežama
  • ispitivanja kompletnih elektroinstalacija, a što se odnosi na ispitivanja gromobranske instalacije, otpora izolacije, sustava panik rasvjete, ispitivanja izjednačenja potencijala, te indirektnog dodira napona, ispitivanja uređaja za isključenje struje u slučaju nužde i sličnog
  • projekti, riješenja, radovi i ispitivanja za ishođenje minimalnih tehničkih uvjeta, a za cjelokupni sustav elektroinstalacija.
  • preventivni pregledi elektro razdjelnika i elektroinstalacije (uz mogućnost sklapanja godišnjih ugovora za redovno održavanje)

Tvrtka PARTNER ELEKTRIK GRUPA d.o.o. posjeduje važeću licencu izdanu od nadležnog Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja RH za obavljanje svih elektroinstalaterskih radova. Isto tako, svi naši djelatnici posjeduju svu potrebnu dokumentaciju u skladu sa važećim zakonima i propisima RH za obavljanje elektroinstalaterskih radova.